Få hjælp til moden hud og fine linjer med naturlige og bæredygtige produkter fra RAAW By Trice


Moden hud


RAAW By Trice er ren skønhed.

En familie af naturlig og cruelty free hudpleje- og duft til ansigt, krop og sanser skabt af naturens bedste ingredienser. RAAW By Trice hylder den enkle og effektive hudpleje rutine, hvor du opnår resultater ved at kombinere produkter med specielle fordele målrettet nøjagtigt din huds behov. Naturligvis producerer vi bæredygtigt og kompromisløst med de bedste koldpressede olier og planter.

RAAW By Trices favoritter til -
Moden hud

Her på siden er RAAW By Trices bedste produkter til dig med moden hud samlet.  Gå på opdagelse her på siden, og bliv klogere på udvalgte produkter fra RAAW By Trice.

Dit behov

Gå på opdagelse i de forskellige kategorier og tag det bedste valg for din hud.

Ansigtsolien Drops of Gold fra Raaw by Trice er magi på flaske. God mod pigmentpletter og fine linjer. Naturlig og bæredygtig.
Ansigtsolien Drops of Gold fra Raaw by Trice er magi på flaske. God mod pigmentpletter og fine linjer. Naturlig og bæredygtig.
En ansigtsolie fra Raaw By Trice egnet til fine linjer og pigmentforandringer. Naturlige og bæredygtige ingredienser.

Drops Of Gold Facial Oil

750,00 DKK
Hyaluronic Ocean ansigtsserum fra danske og bæredygtige Raaw By Trice er med hyaluronsyre og stimulerer collagen produktionen.
Hyaluronic Ocean ansigtsserum fra danske og bæredygtige Raaw By Trice er med hyaluronsyre og stimulerer collagen produktionen.
Hyaluronic Ocean Serum til ansigtet indeholder hyaluronsyre og opstrammer og stimulerer collagen produktionen.

Hyaluronic Ocean Serum

600,00 DKK
Sea Silk ansigtsmaske med naturlige ingredienser som rå honning, rensende vulkansk aske, tangekstrakter og nærende planteolier. Fra danske beautybrand Raaw By Trice.
Sea Silk ansigtsmaske med naturlige ingredienser som rå honning, rensende vulkansk aske, tangekstrakter og nærende planteolier. Fra danske beautybrand Raaw By Trice.
Raaw By Trices crememaske til ansigtet med naturlige ingredienser f.eks. massere af rå honning. Efterlader din hud silkeblød.

Sea Silk Exfoliating Mask

575,00 DKK
Øjencreme med næringsstofferne fra Laminaria-algen, giver huden fugt og fylde. Fra danske, bæredygtige og naturlige Raaw By Trice.
Øjencreme med næringsstofferne fra Laminaria-algen, giver huden fugt og fylde. Fra danske, bæredygtige og naturlige Raaw By Trice.
Øjencremen Laminaria fra Raaw By Trice forbedrer hudens elasticitet og er lavet udelukkende af naturlige ingredienser.

Laminaria Eye Creme

675,00 DKK

Drops Of Gold Facial Oil

Magi på flaske. Olien er sprængfyldt med ingredienser fra den botaniske verden og er optimal til at opnå en hud i balance, samt bekæmpe spor af tidlig aldring. Koncentrater fra koldpressede plante- og æteriske olier gør Drops of Gold yderst velegnet til bekæmpelse af pigmentpletter og fine linjer. Denne ansigstolie fornyer, genopbygger og forynger din hud og efterlader den frisk og fuld af glød efter brug. 

Det siger RAAW's kunder om Drops Of Gold..

“Et produkt der faktisk gør en forskel!” 

“Jeg har altid haft meget rødmosset hud i ansigtet, og har prøvet næsten alt. Jeg var lidt nervøs ved tanken om at bruge Gold Drops, da den indholder æteriske olier, men den har gjort at min rødme næsten er helt væk og min hud er faldet til ro. Jeg vil gerne dele dette, da jeg synes det er svært at finde et produkt der rent faktisk gør en forskel!”
- Christina

“Smukt” 

“Drops of Gold er det bedste jeg har gjort for min hud. Hver aften inden jeg går i seng vasker jeg mit ansigt med koldt vand, renser det med Black Moon Drops og påfører Drops of Gold. Den her rutine gør, at jeg hverken behøver sæbe, skintonic, eksfoliering eller creme. Min hud er naturlig sund og smukkere end nogensinde før. Jeg elsker de her produkter og jeg ved faktisk ikke hvad jeg skulle gøre uden dem (...)”
- Signe

“Ikke flere mørke pletter”

“Jeg vil gerne sige tusind tak for denne fantastiske ansigtsolie. Jeg har i mange år kæmpet med mørke solskader i ansigtet. Især i min pande er det slemt. Denne olie har reduceret 90% af de mørke pletter. Det er vildt at olien er helt naturlig - jeg er så glad for resultatet.Tak.”
- Mary

Drops of Gold ansigtsolie. Naturlig og bæredygtige skønhedsprodukter fra RAAW By Trice med tangekstrakter og planteolier.

Sådan bruger du Drops of Gold Facial Oil

Kom et par dråber af Drops Of Gold på dine fingerspidser og massér dem forsigtigt på ren hud. Lad huden absorbere olien ind i 5-10 minutter, inden du påfører makeup. Gentag morgen og aften. 

Skønhedsanbefalinger og favoritter fra RAAW By Trice muser - Hilde Wedø

RAAW by Trice muse Hilde Wedø anbefaler...

""Mit absolutte yndlingsprodukt er Drops of Gold. Ansigtsolien redder min hud fra at se tør og ældet ud. Det er et af de bedste produkter, jeg nogensinde har prøvet."

Læs mere om Hilde og andre RAAW musers favoritter og anbefalinger her

Hyaluronic Ocean Serum 

Et sundt boost af antioxidanter og mineraler til din hud. Med denne serums blanding af hyaluronsyre og Laminaria alger stimuleres kollagen-produktionen og huden fugtes i dybden. Hyaluronic Ocean Serum hjælper derfor med at reparere beskadigede celler og efterlader huden fugtig, blød og opstrammet.

Det siger RAAW's kunder om Hyaluronic Ocean Serum ...

“Magisk Serum !!!” 

“Aldrig har min hud været så smuk som nu. Den føles stram og ren - det er som botox på flaske. Konsitensen er perfekt, så den er så nem at påføre. Jeg bruger den hver morgen og aften og min hud har den smukkeste glød. Tak RAAW!!!!”
- Natalie

“Fantastisk” 

“Fantastisk produkt der giver min hud perfekt glød. Jeg ville anbefale denne serum til alle :-)”
- Elise

“Afhængig” 

“Jeg er simpelthen nødt til at skrive en anmeldelse på dette produkt, da jeg er fuldstændigt afhængig af den her serum. Den absorberer på få sekunder, opstrammer min hud og på magisk vis fjerner den mine rynker. Det her er uden tvivl det bedste produkt med hyaluronsyre jeg har prøvet!”
- Cat

Naturlig og bæredygtig ansigtsserum Hyaluronic Ocean Serum fra RAAW By Trice

Sådan bruger du Hyaluronic Ocean Serum

Fordel 1-2 pump af din serum på hals og ansigt. Følg op med en af RAAW by Trices ansigts olier - Drops of Gold eller Blue Beauty Drops, for at forsegle fugten. Gentages morgen og aften. 

Skønhedsanbefalinger og favoritter fra RAAW By Trice muser - Anne P

RAAW by Trice muse Anne P. anbefaler...

"Jeg har det, der ligner en afhængighed af 'Ocean Botanical Hand & Body Wash'. Hvis Trice nogensinde stopper med at producere det produkt, skal jeg muligvis have psykologhjælp… Derudover er jeg vild med 'Hyaluronic Ocean Serum' - jeg får aldrig nok af ingrediensen hyaluronsyre."

Læs mere om Anne og andre RAAW musers favoritter og anbefalinger her

Sea Silk Exfoliating Mask 

Sea Silk er en vidunderlig crememaske der med sin rå honning, rensende vulkanske aske, tangekstrakter og nærende planteolier blidt eksfolierer huden. Denne sorte ansigtsmaske fjerner døde hudceller og tilføjer aktive enzymer til din hud. Brug Sea Silk som en del af dit skønhedsritual, og din hud efterlades fløjlsblød. 

Det siger RAAW's kunderne om Sea Silk Mask...

“Den bedste fugtgivende maske jeg nogensinde har prøvet” 

“Jeg har brugt RAAW i mange år, og produkterne taler for sig selv. Af alle ansigtsmasker jeg nogensinde har prøvet, er denne her den bedste. Brug den som scrub før du renser eller brug den som en maske efterfølgende - du får det smukkeste glow lige meget hvad. Jeg lod min søster prøve min, og hun er også hooked!”
- Bobbie

“Den bedste ansigtsmaske!!!” 

“Sea Silk er fantastisk!! Jeg får altid at vide at jeg skal huske at eksfoliere min hud, så jeg undgår tilstoppede porer, og den her maske er lige det der skal til!!! Den dufter (og smager) også godt. 
- Natalie

“Sea Silk Masken” 

“Jeg bruger denne maske som et 3 i 1 produkt - hvilket er smart når man har en nyfødt. Den renser, eksfolierer og genopbygger hudens fugtbalance (...). Sea Silk er mine 5 minutters luksus i en stresset uge, og den minder mig om en nattehimmel fyldt med stjerner.”
- Maja

Sea Silk ansigtsmaske med honning, vulkansk aske og olier fra naturligt og bæredygtigt skønhedsfirma RAAW By Trice

Sådan bruger du Sea Silk Exfoliating Mask 

For en ultra eksfolierende effekt masseres masken med cirkulerende bevægelser ind i renset og fugtet hud. Lad den sidde og virke i op til 5 minutter. Til en maskebehandling fordeles et tyndt lag i ansigtet. Lad den sidde i 15-20 minutter. Anvend derefter din yndlings ansigtsolie fra RAAW By Trice. Kan bruges fem gange ugentligt. 

Skønhedsanbefalinger og favoritter fra RAAW By Trice muser - Armin & Christian fra Woodberg

RAAW by Trice muser Armin og Christian anbefaler...

"Helt uden tvivl det øjeblik du åbner en ny SEA SILK MASK for første gang - duften minder mig altid om min yndlingsdessert fra min barndom: JAFFA CAKE - som dybest set er en slags cookie med tre lag: En Biscuit-bund, et lag orangemarmelade og et lag chokolade. Alle, der har en sød tand, vil elske masken!"

Læs mere om Armin, Christian og andre RAAW musers favoritter og anbefalinger her

Laminaria Eye Creme

Denne øjencreme er formuleret med ultra potente havalger, som ved hjælp af deres enzymer og antioxidanter redefinerer den sarte hud omkring øjnene samt forbedre hudens elasticitet. Dertil tilføjer den fylde og fugt, og reducerer fine linjer og mørke rander. 

Det siger RAAW's kunderne om Laminaria Eye Creme...

"DEN VIRKER!"

Den her øjencreme gjorde en forskel allerede efter første uge. Jeg er dybt imponeret og kæmpe fan!
- Suzanne Rogers

Laminaria Øjencreme fra Raaw By Trice

Sådan bruger du Laminaria Eye Creme

Dup en smule øjencreme på øjenbenet over og under øjnene morgen og aften.

Skønhedsanbefalinger og favoritter fra RAAW By Trice muser - Natalie Jerichau

RAAW by Trice muse Natalie Jerichau anbefaler...

"Det første jeg gør, når jeg kommer ud fra badet er at anvende Hyaluronic Ocean Serum, som uden tvivl har verdens bedste konsistens. Derover bruger jeg Blue Beauty Drops - jeg kan ikke undvære den olie! Den er min 'ride or die'- Efter den enkle rutine ser min hud flot og ren ud. Hvis jeg ser ekstra træt ud – hvilket sker 6 ud af 7 dage – bruger jeg også Laminaria Eye Créme. Den virker!"

Læs mere om Natalies og andre RAAW musers favoritter og anbefalinger her

Gå på opdagelse blandt RAAW By Trices andre produkter og find inspiration til din skønhedsrutine.
Kom direkte til shoppen ved at trykke herunder!

SHOP ONLINE

Ocean Botanical håndsæbe og kropssæbe fra danske, bæredygtige og naturlige Raaw By Trice. Fungerer også som bodyscrub, grundet små korn fra pimpsten.
Ocean Botanical håndsæbe og kropssæbe fra danske, bæredygtige og naturlige Raaw By Trice. Fungerer også som bodyscrub, grundet små korn fra pimpsten.
Kropssæbe og håndsæbe i én. Fra danske Raaw By Trice med naturlige og økologiske ingredienser.

Ocean Botanical Hand & Body Wash

345,00 DKK
Raaw By Trices kropsolie med naturens allerbedste revitaliserende alger og koldpressede olier. Den perfekte selvforkælelse.
Raaw By Trices kropsolie med naturens allerbedste revitaliserende alger og koldpressede olier. Den perfekte selvforkælelse.
The Velvet Cocoon er en økologisk og bæredygtig kropsolie fra danske Raaw By Trice

The Velvet Cocoon Indulging Body Oil

495,00 DKK
Håndcreme og bodylotion Ocean Botanical fra Raaw By Trice.
Håndcreme og bodylotion Ocean Botanical fra Raaw By Trice.
Håndcreme / bodylotion og sæbe fra Raaw By Trice. Økologisk, bæredygtigt og naturlige ingredienser.

Ocean Botanical Hand & Body Creme

395,00 DKK

RAAW til alle hudtyper

FInd de perfekte naturlige produkter til dig med akne og uren hud fra RAAW By Trice
Få hjælp, tips og tricks til tør hud med naturlige produkter fra bæredygtige RAAW By Trice
Få den perfekte naturlige sommerglød med bæredygtige og cruelty-free produkter fra RAAW By Trice