Section

MIT RAAW RITUAL

….Beautytips og skønhedsrutiner fra RAAWs muser


Trice Angie Christiansen er RAAW by Trices @triceangie grundlægger. Deler sine egne skønhedsritualer, tips og tricks.
RAAW muse super stylist Veneda Budny @venedacarter om sine yndlingsprodukter og private hemmelighed.

Supermodellen Christel Winther @christel_winther fortæller om sit bedste skønhedsprodukt og sit faste aftenritual.


Den danske model, tv-vært og producer Amalie Wichmann @amailienywichmann skønhedsritual og kærlighedshistorie.


DJ og radiovært Maria Barfod @fedty er afhængig af et bestemt RAAW-produkt… – læs hvilket produkt hun aldrig går hjemmefra uden.

Hår- og makeup-artist Nikoline Skaarup @nikolineskaarup om hvordan hun bruger RAAW-produkter til sine kunder, samt hvordan man lægger den base, som giver glød, der holder hele dagen.
Linda Tol @lindatol_ er trend-ekspert founder af TOL Eyewear er vild med at bruge RAAW-produkter efter detox og som effektiv behandling af akne.


RAAW-muse og Global Sales Manager for Helmstedt, Julie Lindvang @julielindvang, om sine skønhedsritualer og et hemmeligt våben mod hudproblemet perioral dermatitis.


RAAW by Trice salgschef og æstetiker, Kristin Thommesen @phommesen, afslører sit skønhedsritual og lærer dig, hvordan du laver en hurtig ansigtsmassage for at holde huden ung.


Den danske skønhedsredaktør og tidligere international model Anne P. @annep_beauty deler sit syn på skønhed og de bedste tips- og tricks. 

Ejer af @carma_no i Trondheim Hilde Wedø @hildecarma deler
sine beauty ritualer og fortæller om, hvordan et bestemt RAAW produkt har reddet hendes hud fra at se tør og ældet ud. 

Mød Armin og Christian. De er ejere og grundlæggere af den naturlige skønheds-og hudplejeshop on/offline Woodberg i Darmstadt, Tyskland @woodberg_shopMød RAAW Muse Natalie Jerichau og hendes 'ride or die' skønhedsprodukter