Section

DEC 20, 2019

JULIE LINDVANG

RAAW MUSE

Julie Lindvang, 23, Global Sales Manager hos Helmstedt og kæmpe RAAW-fan.

MIT FØRSTE SKØNHEDSMINDE

Hmmm…. Jeg husker, da jeg fik min første parfume, og jeg følte mig så voksen. Jeg tror, ​​jeg har været 10 eller 11, og det var den bedste fornemmelse.

MIT SKØNHEDSRITUAL

IOm morgenen renser jeg min hud med Black Moon Drops. Jeg har virkelig tør hud, så det er ekstremt vigtigt for mig, at mit renseprodukt fugter og renser på samme tid. Bagefter bruger jeg Hyaluronic Ocean Serum og lader den trænge ind, mens jeg børster tænder.

Jeg afslutter mit morgenritual med Drops of Gold. Det giver den perfekte glød hele dagen og holder virkelig min hud godt fugtet.

Min tørre er glad for en maske et par gange om ugen. Jeg ved at fordele RAAWs Sea Silk-maske i ansigtet og lade den sidde i ca. 10 minutter. Bagefter masserer jeg masken ind i mit ansigt. Den har denne her virkelig eksfolierende effekt, som gør at min hud bliver så fin i overfladen og føles lækker og gennemfugtet.

Om aftenen er rutinen den samme som om morgenen. Rens med Black Moon Drops, Ocean Botanical Serum på den rene hud og afslutning med Drops of Gold.

MIT YNDLINGS RAAW-PRODUKT

Jeg elsker virkelig hele RAAW-universet, for det er så naturligt og rent. Min hud har en tendens til at blive let irriteret, så det er virkelig dejligt at have fundet et skønhedsbrand, som min hud tåler.

Section

MIN RAAW STORY

Min hud er meget sart og bliver let irriteret. Jeg har en hudlidelse kaldes Perioral Dermatitis, der forårsager udslæt og rødme i hele mit ansigt. Når det er slemt, bliver hele mit ansigt rødt og tørt.

Når jeg har udbrud, skal jeg være ekstra forsigtig med, hvilke produkter jeg anvender på min hud. Jeg bruger Hyaluronic Ocean Serum til at holde på fugten, og bagefter bruger jeg RAAWs Blue Beauty Drops. Det er en helt vidunderlig olie, og jeg kan ikke leve uden den. Den giver huden ro og reducerer al rødmen.

MINE SKØNHEDSTIPS

Da min hud er meget tør, prøver jeg at spise en masse laks, avocado, nødder osv. for at få rigeligt med Omega-3. Og drikker jeg masser af vand. Det gør virkelig en forskel og hjælper med at fugte min hud.

MIN HEMMELIGHED

Jeg har altid en mist i min taske for at holde min hud frisk og fugtet. Jeg elsker RAAWs Ocean Dew misten, da den er fyldt med mange vitaminer, alger og tang, der både nærer min hud og giver den flot glød hele dagen.