Section

APR 08, 2020

KRISTIN THOMMESEN

RAAW MUSE

Kristin Kallevik Thommesen, 33, salgschef og æstetiker hos RAAW By Trice

MIT FØRSTE SKØNHEDSMINDE

Mit første minde husker jeg var på en skønhedssalonen med min mor. I en tidlig alder blev jeg forelsket i makeup og hele hudplejeuniverset. Jeg fik ordnet mine øjenbryn, da jeg var 15. Siden da var jeg solgt! Jeg elsker alt, hvad skønhedspleje gør ved mig. Jeg kan blive helt høj bare af at tage min yndlingsparfume på.

MIT SKØNHEDSRITUAL

Det første jeg gør er at bruge Sea Silk masken. Den eksfolierer blidt alle de døde hudceller væk og forbereder huden, så de efterfølgende produkter lettere absorberes. Så dupper jeg forsigtigt Hyaluronic Ocean Serum på den rene hud. Jeg afslutter mit ritual ved at massere ansigtet i en opadgående bevægelse og klemme forsigtigt i huden for at få blodcirkulationen i gang. Til massagen bruger jeg begge olier (Drops og Gold og Blue Beauty Drops), afhængigt af min huds behov. Jeg elsker at bruge Blue Beauty Drops, når huden er stresset og tør, eller jeg har drukket for meget kaffe i stedet for vand. Drops of Gold er en ven i nøden, når jeg ikke har fået nok søvn - de vækker simpelthen min hud og giver mig den sunde glød tilbage.

MIT YNDLINGS RAAW-PRODUKT'

Jeg elsker dem allesammen! Mandarin Moon parfumeolie er måske min favorit, fordi jeg kan have den med mig, hvor jeg går og står. Duften er som intet andet... så frisk og ren. Jeg elsker også min Ocean Botanical Wash & Ocean Botanical Crème. Det er den her hotelfølelse, den giver mig, og den ser så luksuriøs ud på min badeværelsehylde. MEN min frelser i nøden og det eneste, jeg ikke KAN undvære: Blue Beauty Drops. De olie beroliger min hud, fjerner rødmen og giver mig og min hud den beskyttelse, den har brug for.

Section

MINE BEDSTE SKØNHEDSTIPS

Den ene ting, der gør en Kæmpe forskel på min hud og velvære, er at massere mit ansigt hver aften, enten bare ved at bruge mine hænder, min gua sha eller min face roller. Det fjerner stress, sætter gang i cirkulationen og giver en sund glød. Ansigtet har så mange muskler - de skal også trænes for at blive ved med at være i topform.