Få hjælp til tør hud med naturlige og bæredygtige skønhedsprodukter fra RAAW by Trice


RAAW glødRAAW By Trice er ren skønhed.

En familie af naturlig og cruelty free hudpleje- og duft til ansigt, krop og sanser skabt af naturens bedste ingredienser. RAAW By Trice hylder den enkle og effektive hudpleje rutine, hvor du opnår resultater ved at kombinere produkter med specielle fordele målrettet nøjagtigt din huds behov. Naturligvis producerer vi bæredygtigt og kompromisløst med de bedste koldpressede olier og planter.

RAAW By Trices favoritter til -
RAAW glød

Vi har her på siden samlet alle de bedste RAAW By Trice produkter til dig der drømmer om mere glød. Bliv klogere på RAAW og hvad vores naturlige og bæredygtige produkter kan gøre for dig!

Dit behov

Gå på opdagelse i de forskellige kategorier og tag det bedste valg for din hud.

Ansigtsolien Drops of Gold fra Raaw by Trice er magi på flaske. God mod pigmentpletter og fine linjer. Naturlig og bæredygtig.
Ansigtsolien Drops of Gold fra Raaw by Trice er magi på flaske. God mod pigmentpletter og fine linjer. Naturlig og bæredygtig.
En ansigtsolie fra Raaw By Trice egnet til fine linjer og pigmentforandringer. Naturlige og bæredygtige ingredienser.

Drops Of Gold Facial Oil

750,00 DKK
Eye Love er en øjenserum fra danske, bæredygtige og naturlige skønhedsbrand Raaw By Trice.
Eye Love er en øjenserum fra danske, bæredygtige og naturlige skønhedsbrand Raaw By Trice.
Koffeinrig øjenserum Eye Love fra danske og bæredygtige Raaw By Trice.

Eye Love Serum

325,00 DKK
Fugtende og forfriskende Ocean Dew ansigtsmist fra Raaw By Trice. Naturlige ingredienser, for eksempel vildthøstede havalger.
Fugtende og forfriskende Ocean Dew ansigtsmist fra Raaw By Trice. Naturlige ingredienser, for eksempel vildthøstede havalger.
Raaw By Trices fugtgivende ansigtsmist fyldt med naturlige og bæredygtige ingredienser.
Ocean Dew ansigtsmist giver fugt og forfrisker. God til strandtasken.

Ocean Dew Hydrating Mist

375,00 DKK

Drops Of Gold Facial Oil

Magi på flaske. Olien er sprængfyldt med ingredienser fra den botaniske verden og er optimal til at opnå en hud i balance, samt bekæmpe spor af tidlig aldring. Koncentrater fra koldpressede plante- og æteriske olier gør Drops of Gold yderst velegnet til bekæmpelse af pigmentpletter og fine linjer. Denne ansigstolie fornyer, genopbygger og forynger din hud og efterlader den frisk og fuld af glød efter brug. 

Det siger RAAW's kunder om Drops Of Gold...

“Et produkt der faktisk gør en forskel!” 

“Jeg har altid haft meget rødmosset hud i ansigtet, og har prøvet næsten alt. Jeg var lidt nervøs ved tanken om at bruge Gold Drops, da den indholder æteriske olier, men den har gjort at min rødme næsten er helt væk og min hud er faldet til ro. Jeg vil gerne dele dette, da jeg synes det er svært at finde et produkt der rent faktisk gør en forskel!”
- Christina

“Smukt” 

“Drops of Gold er det bedste jeg har gjort for min hud. Hver aften inden jeg går i seng vasker jeg mit ansigt med koldt vand, renser det med Black Moon Drops og påfører Drops of Gold. Den her rutine gør, at jeg hverken behøver sæbe, skintonic, eksfoliering eller creme. Min hud er naturlig sund og smukkere end nogensinde før. Jeg elsker de her produkter og jeg ved faktisk ikke hvad jeg skulle gøre uden dem (...)”
- Signe

“Ikke flere mørke pletter”

“Jeg vil gerne sige tusind tak for denne fantastiske ansigtsolie. Jeg har i mange år kæmpet med mørke solskader i ansigtet. Især i min pande er det slemt. Denne olie har reduceret 90% af de mørke pletter. Det er vildt at olien er helt naturlig - jeg er så glad for resultatet.
Tak.”
- Mary

Naturlig og bæredygtig ansigtsolie fra RAAW By Trice

Sådan bruger du Drops of Gold Facial Oil

Kom et par dråber af Drops Of Gold på dine fingerspidser og massér dem forsigtigt på ren hud. Lad huden absorbere olien ind i 5-10 minutter, inden du påfører makeup. Gentag morgen og aften. 

Skønhedsanbefalinger og favoritter fra RAAW By Trice muser - Hilde Wedø

RAAW by Trice muse Hilde Wedø anbefaler...

"Mit absolutte yndlingsprodukt er Drops of Gold. Ansigtsolien redder min hud fra at se tør og ældet ud. Det er et af de bedste produkter, jeg nogensinde har prøvet."

Læs mere om Hilde og andre RAAW musers favoritter og anbefalinger her

Eye Love Serum

Med Eye Love afhjælpes hævelser og mørke rander under øjnene. De trætte øjenomgivelser vækkes blidt med denne øjenserum, som er spækket med antioxidanter og koffein. 

Det siger RAAW's kunder om Eye Love Serum...

“Den bedste øjenserum EVER” 

“Det her er den bedste øjenserum jeg nogensinde har prøvet - den her lille serum får mig til at ligne en der har fået 12 timers søvn, selvom jeg faktisk kun har fået 5. Jeg starter min dag med udhvilede og friske øjne. Et MUST HAVE for alle trætte mødre.”
- Heidi

“Jeg elsker denne øjenbehandling” 

“Jeg er 47 år og hævelserne under mine øjne er med årene blevet værre. Jeg har prøvet næsten alt, uden resultat. Jeg læste om en supermodel der sagde at hun elskede Eye Love, så jeg tænkte at jeg måtte give den en chance. Den virker fantastisk og beroliger området under mine øjne. Jeg elsker de små kaffebønner i flakonen (...).”
- Jennifer

“Kaffe til øjnene” 

“Det her produkt er seriøst som øjen-kaffe! Det har fået alle mine hævelser under øjnene til at gå væk. Det er uden sammenligning, den bedste øjenserum jeg har prøvet.
Tak!”
- Megan

Øjen serum Eye Love til hævelser og rander under øjnene fra bæerdygtige og naturlige skønhedsbrand RAAW By Trice

Sådan bruger du Eye Love Serum

Rul med et let tryk Eye Love serummen ind omkring øjnene i cirkulære bevægelser og dup efterfølgende med fingrene, så dit serum trækker ind.

Tip: Eye Love er nem at have med på farten, og kan også bruges på og omkring læberne.

Skønhedsanbefalinger og favoritter fra RAAW By Trice muser - Nikoline Skaarup

RAAW by Trice muse Nikoline Skaarup anbefaler...

"Til kunder bruger jeg altid enten Blue Beauty Drops eller Drops af Gold, afhængigt af kundens hudtype. Jeg bruger altid Eye Love under øjnene. Den reducerer hævelser i øjenområdet, og det er et godt produkt, hvis man har tendens til mørk hud under øjnene. Eye Love lysner dem virkelig. Måske er der lidt psykologi i de der kaffebønner, men det virker helt sikkert!"

Læs mere om Nikoline og andre RAAW musers favoritter og anbefalinger her

Ocean Dew Hydrating Mist

Ocean Dew er fugtende og forfriskende, og efterlader huden med den eftertragtede sunde glød. Den blide mist er stopfyldt med antioxidanter og beriget med vildt høstede havalger, der er kendt for deres fugtende og forfriskende egenskaber. Misten dufter af det den er lavet af - friske naturlige ingredienser. Beroligende Aloe Vera, revitaliserende Ylang Ylang og stimulerende ingefær booster din hud. 

Det siger RAAW's kunder om Ocean Dew Hydrating Mist...

“Giver mig den blødeste hud!” 

“Jeg elsker den her mist - den dufter så dejligt takket være den perfekte kombination af ylang ylang og vanilje. Jeg er så imponeret af hvor blød min hud er efter jeg har brugt den. Tak Trice.”
- M.B.

Ansigtsmist fra naturligt og bæredygtigt skønhedsbrand RAAW By Trice - fugtende og forfriskende mist til huden

Sådan bruger du Ocean Dew Hydrating Mist

Spray Ocean Dew Mist på ren hud før og efter en fugtgivende olie eller creme. Du kan med fordel gentage endnu en gang efter makeup for glød og fiksering af makeuppen. Kan bruges når som helst, hvor som helst til opfriskning og fugt af din hud. 

Skønhedsanbefalinger og favoritter fra RAAW By Trice muser - Maria Barfod

RAAW by Trice muse Maria Barfod anbefaler...

"Om morgenen når jeg vågner, sprayer jeg mit ansigt med Ocean Dew Mist og bruger et par dråber Blue Beauty Drops. Så tager jeg en løbetur eller går over i fitness, kommer hjem, bader og gentager min Ocean Dew Mist og Blue Beauty Drops rutine. Inden jeg klæder mig på, kommer jeg Blackened Santal direkte på huden. " 

Læs mere om Marias og andre RAAW musers favoritter og anbefalinger her

Gå på opdagelse blandt RAAW By Trices andre produkter og find inspiration til din skønhedsrutine.
Kom direkte til shoppen ved at trykke herunder!

SHOP ONLINE

Blackened Santal fra naturlige og bæredygtige Raaw By Trice fås som parfume olie.
Blackened Santal fra naturlige og bæredygtige Raaw By Trice fås som parfume olie.
Parfume olien Blackened Santal fra Raaw By Trice er nem at have med på farten.

Blackened Santal Perfume Oil

395,00 DKK
RAAW By Trices signaturduft parfumen Blackened Santal er bæredygtig og naturlig.
RAAW By Trices signaturduft parfumen Blackened Santal er bæredygtig og naturlig.
Blackened Santal fra Raaw By Trice findes både som Eau De Parfum og parfumeolie og er begge bæredygtige, naturlige og økologiske.

Blackened Santal Eau De Parfum

750,00 DKK
Raaw By Trices parfume Room 64 som parfume olie. Duften er komponeret af naturlige olier af allerbedste kvalitet. Selv alkoholen er økologisk - fremstillet af sukkerrør - der sammen med de øvrige ingredienser skaber en mangefacetteret duft med en perfekt balance.
Raaw By Trices parfume Room 64 som parfume olie. Duften er komponeret af naturlige olier af allerbedste kvalitet. Selv alkoholen er økologisk - fremstillet af sukkerrør - der sammen med de øvrige ingredienser skaber en mangefacetteret duft med en perfekt balance.

Room 64 Perfume Oil

395,00 DKK

RAAW til alle hudtyper