Få hjælp til sart og sensitiv hud med naturlige og bæredygtige produkter fra RAAW By Trice


Sart & sensitiv hud 


RAAW By Trice er ren skønhed.

En familie af naturlig og cruelty free hudpleje- og duft til ansigt, krop og sanser skabt af naturens bedste ingredienser. RAAW By Trice hylder den enkle og effektive hudpleje rutine, hvor du opnår resultater ved at kombinere produkter med specielle fordele målrettet nøjagtigt din huds behov. Naturligvis producerer vi bæredygtigt og kompromisløst med de bedste koldpressede olier og planter.

RAAW By Trices favoritter til -
Sart og sensitiv hud

Her på siden er RAAW By Trices bedste produkter til dig med sart og sensitiv hud samlet.  Gå på opdagelse her på siden, og bliv klogere på udvalgte produkter fra RAAW By Trice.

Dit behov

Gå på opdagelse i de forskellige kategorier og tag det bedste valg for din hud.

Ansigtsolien Blue Beauty Drops fra Raaw By Trice er lavet af naturlige, bæredygtige og økologiske ingredienser. God mod bumser, akne og uren hud.
Ansigtsolien Blue Beauty Drops fra Raaw By Trice er lavet af naturlige, bæredygtige og økologiske ingredienser. God mod bumser, akne og uren hud.
Blue Beauty Drops fra Raaw By Trice er en ansigtolie der balancerer huden og er god mod akne og uren hud.
En naturlig, bæredygtig og balancerende ansigtsolie fra danske Raaw By Trice.

Blue Beauty Drops Facial Oil

650,00 DKK
Hyaluronic Ocean ansigtsserum fra danske og bæredygtige Raaw By Trice er med hyaluronsyre og stimulerer collagen produktionen.
Hyaluronic Ocean ansigtsserum fra danske og bæredygtige Raaw By Trice er med hyaluronsyre og stimulerer collagen produktionen.
Hyaluronic Ocean Serum til ansigtet indeholder hyaluronsyre og opstrammer og stimulerer collagen produktionen.

Hyaluronic Ocean Serum

600,00 DKK
Sea Silk ansigtsmaske med naturlige ingredienser som rå honning, rensende vulkansk aske, tangekstrakter og nærende planteolier. Fra danske beautybrand Raaw By Trice.
Sea Silk ansigtsmaske med naturlige ingredienser som rå honning, rensende vulkansk aske, tangekstrakter og nærende planteolier. Fra danske beautybrand Raaw By Trice.
Raaw By Trices crememaske til ansigtet med naturlige ingredienser f.eks. massere af rå honning. Efterlader din hud silkeblød.

Sea Silk Exfoliating Mask

575,00 DKK

Blue Beauty Drops Facial Oil 

En let ansigtsolie fyldt med antioxidanter og vitaminer, som plejer huden og genskaber dens naturlige balance. Olien er, blandt andre olier, baseret på den beroligende og azulen-rige Blue Tansy, som tilfører fugt helt uden at tilstoppe porerne. Jojoba-oliens antiinflammatoriske egenskab hjælper med at hele ødelagt hud. Blue Beauty Drops efterlader din hud dejlig blød og med sund glød. Perfekt til alle hudtyper – og især velegnet til akne - og fedtet hud, hvor den balancerer hudens sebumproduktion.

Det siger RAAW's kunder om Blue Beauty Drops..

“Frisk og fantastisk” 

“Jeg bruger denne hver morgen efter jeg har renset ansigtet med koldt vand (ingen sæbe). Dens fantastiske duft af ylang ylang, hjælper mig med at starte min dag på den mest positive måde. Jeg føler mig frisk og gennemfugtet (...) Jeg har skåret min skønhedsrutine ned til Blue Beauty Drops, Black Moon Drops og Drops of Gold. Fuldstændig fantastiske produkter!”
- Signe

“Min nye afhængighed!” 

“Jeg bruger Blue Beauty Drops hver morgen og aften. Disse silkebløde dråber absorberes super hurtigt og efterlader huden genoplivet og blød. Jeg har altid haft en meget fedtet T-zone, men Blue Beauty Drops balancerer huden (...). Hvis du har brug for en god øjencreme vil jeg også anbefale Laminaria Eye Creme - den er sublim (...) Jeg kan ikke leve uden de her to produkter.
- Mille

“Magi på glas!” 

“(...) Den her lille blå olie har ændret mit liv! Jeg har sensitiv hud og er tilbøjelighed til at få lidt akne, så jeg har faktisk aldrig overvejet at bruge en olie! Men Blue Beauty Drops har virkelig ændret mit liv. Da jeg vågnede en morgen efter at have brugt den var min rødme helt faldet til ro!”
- Camilla

Olie og serum i en - Blue Beauty Drops ansigtsolie. Naturlig og bæredygtige skønhedsprodukter fra RAAW By Trice med tangekstrakter og planteolier

Sådan bruger du Blue Beauty Drops Facial Oil

Dryp lidt dråber Blue Beauty Drops i din håndflade og fordel forsigtigt olien i ansigtet. Massér den på ren hud morgen og aften. Lad olien trænge ind i huden 5-10 minutter, inden du lægger makeup. 

Skønhedsanbefalinger og favoritter fra RAAW By Trice muser - Nicole Pambi

RAAW by Trice muse Nicole Pambi anbefaler...

"Jeg bruger også Blue Beauty Drops som en del af min aftenrutine. Især på dage, hvor jeg oplever min hud, har brug for lidt ekstra pleje. Jeg fordeler et tykt lag som en maske, før jeg går i seng, det efterlader min hud så blød om morgenen."

Læs mere om Nicole og andre RAAW musers favoritter og anbefalinger her

Hyaluronic Ocean Serum 

Et sundt boost af antioxidanter og mineraler til din hud. Med denne serums blanding af hyaluronsyre og Laminaria alger stimuleres kollagen-produktionen og huden fugtes i dybden. Hyaluronic Ocean Serum hjælper derfor med at reparere beskadigede celler og efterlader huden fugtig, blød og opstrammet.

Det siger RAAW's kunder om Hyaluronic Ocean Serum ...

“Magisk Serum !!!” 

“Aldrig har min hud været så smuk som nu. Den føles stram og ren - det er som botox på flaske. Konsitensen er perfekt, så den er så nem at påføre. Jeg bruger den hver morgen og aften og min hud har den smukkeste glød. Tak RAAW!!!!”
- Natalie

“Fantastisk” 

“Fantastisk produkt der giver min hud perfekt glød. Jeg ville anbefale denne serum til alle :-)”
- Elise

“Afhængig” 

“Jeg er simpelthen nødt til at skrive en anmeldelse på dette produkt, da jeg er fuldstændigt afhængig af den her serum. Den absorberer på få sekunder, opstrammer min hud og på magisk vis fjerner den mine rynker. Det her er uden tvivl det bedste produkt med hyaluronsyre jeg har prøvet!”
- Cat

Naturlig og bæredygtig ansigtsserum Hyaluronic Ocean Serum fra RAAW By Trice

Sådan bruger du Hyaluronic Ocean Serum

Fordel 1-2 pump af din serum på hals og ansigt. Følg op med en af RAAW by Trices ansigts olier - Drops of Gold eller Blue Beauty Drops, for at forsegle fugten. Gentages morgen og aften. 

Skønhedsanbefalinger og favoritter fra RAAW By Trice muser - Anne P

RAAW by Trice muse Anne P. anbefaler...

"Jeg har det, der ligner en afhængighed af 'Ocean Botanical Hand & Body Wash'. Hvis Trice nogensinde stopper med at producere det produkt, skal jeg muligvis have psykologhjælp… Derudover er jeg vild med 'Hyaluronic Ocean Serum' - jeg får aldrig nok af ingrediensen hyaluronsyre."

Læs mere om Anne og andre RAAW musers favoritter og anbefalinger her

Sea Silk Exfoliating Mask 

Sea Silk er en vidunderlig crememaske der med sin rå honning, rensende vulkanske aske, tangekstrakter og nærende planteolier blidt eksfolierer huden. Denne sorte ansigtsmaske fjerner døde hudceller og tilføjer aktive enzymer til din hud. Brug Sea Silk som en del af dit skønhedsritual, og din hud efterlades fløjlsblød. 

Det siger RAAW's kunderne om Sea Silk Mask...

“Den bedste fugtgivende maske jeg nogensinde har prøvet” 

“Jeg har brugt RAAW i mange år, og produkterne taler for sig selv. Af alle ansigtsmasker jeg nogensinde har prøvet, er denne her den bedste. Brug den som scrub før du renser eller brug den som en maske efterfølgende - du får det smukkeste glow lige meget hvad. Jeg lod min søster prøve min, og hun er også hooked!”
- Bobbie

“Den bedste ansigtsmaske!!!” 

“Sea Silk er fantastisk!! Jeg får altid at vide at jeg skal huske at eksfoliere min hud, så jeg undgår tilstoppede porer, og den her maske er lige det der skal til!!! Den dufter (og smager) også godt. 
- Natalie

“Sea Silk Masken” 

“Jeg bruger denne maske som et 3 i 1 produkt - hvilket er smart når man har en nyfødt. Den renser, eksfolierer og genopbygger hudens fugtbalance (...). Sea Silk er mine 5 minutters luksus i en stresset uge, og den minder mig om en nattehimmel fyldt med stjerner.”
- Maja

Sea Silk ansigtsmaske med honning, vulkansk aske og olier fra naturligt og bæredygtigt skønhedsfirma RAAW By Trice

Sådan bruger du Sea Silk Exfoliating Mask 

For en ultra eksfolierende effekt masseres masken med cirkulerende bevægelser ind i renset og fugtet hud. Lad den sidde og virke i op til 5 minutter. Til en maskebehandling fordeles et tyndt lag i ansigtet. Lad den sidde i 15-20 minutter. Anvend derefter din yndlings ansigtsolie fra RAAW By Trice. Kan bruges fem gange ugentligt. 

Skønhedsanbefalinger og favoritter fra RAAW By Trice muser - Armin & Christian fra Woodberg

RAAW by Trice muser Armin og Christian anbefaler...

"Helt uden tvivl det øjeblik du åbner en ny SEA SILK MASK for første gang - duften minder mig altid om min yndlingsdessert fra min barndom: JAFFA CAKE - som dybest set er en slags cookie med tre lag: En Biscuit-bund, et lag orangemarmelade og et lag chokolade. Alle, der har en sød tand, vil elske masken!"

Læs mere om Armin, Christian og andre RAAW musers favoritter og anbefalinger her

Gå på opdagelse blandt RAAW By Trices andre produkter og find inspiration til din skønhedsrutine.
Kom direkte til shoppen ved at trykke herunder!

SHOP ONLINE

Ocean Botanical håndsæbe og kropssæbe fra danske, bæredygtige og naturlige Raaw By Trice. Fungerer også som bodyscrub, grundet små korn fra pimpsten.
Ocean Botanical håndsæbe og kropssæbe fra danske, bæredygtige og naturlige Raaw By Trice. Fungerer også som bodyscrub, grundet små korn fra pimpsten.
Kropssæbe og håndsæbe i én. Fra danske Raaw By Trice med naturlige og økologiske ingredienser.

Ocean Botanical Hand & Body Wash

345,00 DKK
Raaw By Trices kropsolie med naturens allerbedste revitaliserende alger og koldpressede olier. Den perfekte selvforkælelse.
Raaw By Trices kropsolie med naturens allerbedste revitaliserende alger og koldpressede olier. Den perfekte selvforkælelse.
The Velvet Cocoon er en økologisk og bæredygtig kropsolie fra danske Raaw By Trice

The Velvet Cocoon Indulging Body Oil

495,00 DKK
Håndcreme og bodylotion Ocean Botanical fra Raaw By Trice.
Håndcreme og bodylotion Ocean Botanical fra Raaw By Trice.
Håndcreme / bodylotion og sæbe fra Raaw By Trice. Økologisk, bæredygtigt og naturlige ingredienser.

Ocean Botanical Hand & Body Creme

395,00 DKK

RAAW til alle hudtyper

FInd de perfekte naturlige produkter til dig med akne og uren hud fra RAAW By Trice
Få hjælp, tips og tricks til tør hud med naturlige produkter fra bæredygtige RAAW By Trice
Få den perfekte naturlige sommerglød med bæredygtige og cruelty-free produkter fra RAAW By Trice